Beperkte openingstijden

Massage Company Utrecht header openingstijden

Beste cliënt,

De afgelopen weken is er helaas wat ruis ontstaan op het gebied van communicatie vanuit onze kant, onze welgemeende excuses daarvoor.

De afgelopen maanden ben ik (Raymond) geconfronteerd met zeer vervelende privé omstandigheden die werken voor mij nagenoeg onmogelijk hebben gemaakt. Vervelender nog is dat het een situatie is die mijn kinderen betreft en dat deze zoals het er nu uitziet op korte termijn nog niet is opgelost. Los van al het praktische raakt dit mij emotioneel zeer hevig. Om de druk iets te verlagen heb ik er dan ook voor gekozen om het huurcontract van de Musicallaan 13C te beëindigen. 

Het feit nu gas terug te nemen is tevens een optelsom van veel pittige en emotionele gebeurtenissen waar ik in een eerder stadium niet voldoende van hersteld ben. Uiteraard heeft alles rondom Corona de afgelopen periode ook een rol gespeeld.

Als blijk van waardering en het vertrouwen dat er in Massage Company altijd geweest is heb ik wel besloten om vanaf deze week in een kleinere vorm door te gaan en voorlopig op vrijdag de praktijk te openen, maar dan aan de Langeraakbaan 57, in het pand van OC Leidsche Rijn. Zodra het weer mogelijk is op basis van de Coronaregels zal hier ook op korte termijn een avondopenstelling aan toegevoegd worden. 

Nogmaals excuus voor de slechte communicatie, maar met hoop op een beetje begrip.

Vragen stellen mag altijd, via info@massagecompany.nl

Raymond