Onze werkwijze

Onze werkwijze
Wanneer je via de online agenda een afspraak plant wordt gevraagd een keuze te maken voor het type massage wat je wil boeken. Voor ons is de keuze die je daar maakt een indicatie van jouw verwachting van de behandeling.
Bij binnenkomst zullen wij altijd vragen waarom je de keuze hebt gemaakt voor dit type massage. Dit om beeld te krijgen van jouw verwachtingen. Tijdens de korte intake proberen wij een beeld te vormen van hoe we jou op dat moment het beste kunnen behandelen om van jouw afspraak een unieke ervaring te maken.
Door onze opleidingen zijn wij in staat in te spelen op fysieke klachten waardoor je met bijvoorbeeld een ontspanningsmassage extra aandacht voor je nek en schouders kan vragen. Dit kan voorkomen uit klachten die je ervaart of het is juist een regio die je net wat zwaarder belast.
Een behandeling bij Massage Company is dus nooit een standaardbehandeling. Wanneer je in de sauna een ontspanningsmassage boekt zal deze massage naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde zijn als bij de persoon voor jou, wij proberen juist meer in te spelen of jouw behoefte op dat moment.

Maak direct een afspraak

Al 12 jaar ervaring

Vanuit een praktijk aan huis hebben wij ons bedrijf ontwikkeld tot een volwaardige massagepraktijk, met een sfeervolle eigen praktijklocatie met meerdere behandelruimtes. In onze praktijk bieden wij ook andere dienstverleners een mogelijkheid om praktijkruimte te gebruiken. De diensten die worden aangeboden liggen in lijn met onze dienstverlening. Zo zijn er onder meer (kinder)coaches, zwangerschapsbegeleidsters, mindfullnesstrainers, en voedingsdeskundigen die hun diensten aanbieden. 

Wat betreft onze massages onderscheiden wij ons door kwalitatief hoogwaardige massages aan te bieden tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Iedere massage wordt afgestemd op de wensen die er op dat moment zijn. Geen standaardbehandeling, maar door een korte intake, altijd een behandeling die voldoet aan jouw verwachtingen, of nog beter.

Al onze masseurs zijn goed gekwalificeerd en hebben bovendien ruime ervaring en kenmerken zich door interesse in de persoon die op de behandeltafel ligt.

In iedere praktijkruimte beschikken wij bovendien over unieke behandeltafels, waardoor ook iedere zwangere vrouw kan genieten van een zwangerschapsmassage, heerlijk liggend op de buik.

Vanuit onze therapie achtergrond hebben wij onze visie ontwikkeld dat massages, naast een gezonde levensstijl, een vast onderdeel in ieders leven zou moeten zijn. Wij merkten namelijk dat cliënten na een aantal afspraken en afname van de klachten op regelmatige basis behandelingen bleven inplannen. Het onderhouden van je lichaam, het creëren van een moment voor jezelf, waarbij je ook geestelijk tot rust komt, zorgt voor een betere kwaliteit van leven voor iedereen.

Massage Company Utrecht ervaring