• Professionele therapeuten
  • Unieke behandeltafel
  • Massages op maat
  • Ruime openingstijden
  • Gratis parkeren

Nieuwe teamlid Karina

Nieuw teamlid Karina

Vanaf  1 juni gaan wij ons team uitbreiden! Hierdoor ontstaat er nog meer ruimte in de agenda voor het maken van je afspraak. Graag stelt onze nieuwe medewerker Karina Kos zich aan je voor.

Ik ben Karina Kos en sinds 2015 met veel plezier woonachtig in Vleuten samen met mijn man en dochtertje van één. Na mijn afstuderen ben ik mijn loopbaan gestart in het bedrijfsleven binnen de hospitality branche. Een functie op kantoor gaf mij niet het werkplezier om tot einde der dagen vol te houden. Mijn verlangen naar iets nieuws waarbij ik in contact sta met verschillende mensen en hulp kan bieden voor hun lichamelijk welzijn, bracht mij tot het massagevak.

In de afgelopen 5 jaar heb ik mij, naast mijn kantoorbaan,  ontwikkeld tot de Massagetherapeut die ik nu ben. Een veelzijdig masseur met voorliefde voor klachtbehandeling zoals hoofdpijn en rug-nek-schouder pijn.

Daarnaast geniet ik van het geven sport, – ontspannings-,- en zwangerschapsmassages.

Het is mijn missie om jou na de behandeling weer met nieuwe energie je dag tegemoet te zien gaan!

Vanaf juni kom ik Raymond en Jenneke versterken op de woensdagavond, vrijdagmiddag en ook op de zaterdag! Ik hoop je snel te ontmoeten.