oNTSPANNINGsmassage

Even los van alle dagelijkse beslommeringen, chronische stress, to-dolijstjes en zowel mentaal als lichamelijk tot rust komen en herstellen? Gun jezelf dan een ontspanningsmassage bij Massage Company. Kies uit 25, 50 of 80 minuten. Het is geen standaardbehandeling, maar een ontspanningsmassage exact afgestemd op jouw wens op dat moment. Voel jij spanning in een specifiek deel van je lichaam? Dan geven wij daar extra aandacht aan. Of gun je hele lichaam een herstelmoment, door dit in zijn geheel te laten behandelen Het is tenslotte jouw moment!

Benieuwd naar onze werkwijze? Lees er hier alles over.

ons aanbod

Ontspanningsmassage extra lang (80 minuten)

80 minuten even helemaal tot rust komen. Kies voor deze variant wanneer je  behoefte hebt aan diepe ontspanning. Als je vaker een massage hebt gehad, weet je misschien dat het soms even kan duren, voordat je gewend bent aan de ruimte, de tafel en de masseur. Tijdens deze extra lange massage kom je vanzelf in een diepe ontspanning die na afloop nog lang vast kunt houden. Een groot voordeel is natuurlijk dat we voor ieder deel van je lichaam uitgebreid de tijd nemen. Geef van tevoren goed aan of er delen zijn die extra aandacht verdienen. Wij houden hier dan rekening mee.

Ontspanningsmassage lang (50 minuten)

50 minuten geeft ons ruim de tijd om jou te laten ontspannen, en je  soepel en relaxed je dag te laten vervolgen. Even weg van de dagelijkse drukte. Binnen 50 minuten kun je er bijvoorbeeld voor kiezen je nek, schouders, rug en de achterzijde van je benen te laten masseren. Bespreek voorafgaand waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Ontspanningsmassage kort (25 minuten)

Beperkt in tijd, maar wel behoefte aan ontspanning? Kies dan voor onze korte ontspanningsmassage. Deze massage is het meest geschikt wanneer je slechts een specifiek deel van je lichaam wil laten behandelen. Bijvoorbeeld je nek en schouders (waarbij ook vaak een deel van de rug wordt gemasseerd). Ook ideaal wanneer een bepaald deel van je lichaam gevoelig is voor een hogere spierspanning en je dit op regelmatige basis wil laten behandelen. Vanuit onze ervaring weten we dat dit ook preventief goed werkt ter voorkoming van lichamelijke klachten.

Masseur Utrecht ontspanningsmassage

Waarom iedereen een ontspanningsmassage kan gebruiken?

Een goede ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je alle dagelijkse stress en alles wat moet even lunt loslaten. Je herstelt en laadt op doordat zowel je lichaam en geest tot rust komen.

Tevens zorgt een ontspanningsmassage voor:

  • Bevorderen van bloedcirculatie en stofwisseling;
  • Bevorderen afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bestrijding van vermoeide spieren, spierspanning en spierkrampen;
  • Bestrijding van algemene vermoeidheid;
  • Verminderen van stress en het bekende gejaagde gevoel.

“Na een goede massage ben je dus weer helemaal in balans"

Afgestemd op jouw wensen

Wil je een deel van je lichaam laten masseren? Bijvoorbeeld je nek en schouders? Of kies je ervoor je gehele lichaam te laten ontspannen? Dan nemen we je armen, benen en voeten ook mee in de behandeling. Voor ons is het van belang, dat jij de massage krijgt waar je op dat moment behoefte aan hebt. Dit bereiken we door voorafgaand aan de ontspanningsmassage een korte intake te houden. Hier maak je jouw wensen kenbaar waarna wij de massage daarop afstemmen.

Door wie word ik gemasseerd?

Ontspanningsmassages bij Massage Company worden altijd uitgevoerd door goed gekwalificeerde masseurs, met een passie voor hun vak. Je kunt via de online agenda gemakkelijk een keuze maken door wie jij gemasseerd wilt worden.