Praktijkruimte huren?

Praktijkruimte te huur

Cliënten vanaf nu ontvangen in een mooie en sfeervolle praktijkruimte?

Beschik je niet over een eigen werkruimte, of wil jij jouw cliënten niet meer in je eigen huis ontvangen? Zoek je een plek voor een kleinschalige cursus? Of wil jij niet meer alleen werken, maar collegae om je heen om bijvoorbeeld kennis uit te wisselen of jouw netwerk te vergroten?
Of ben je een startende ondernemer en wil je niet direct vast zitten aan vaste kosten?

Massage Company beschikt over diverse ruimtes die per dagdeel, vast of flexibel te huur zijn.

Massage Company beschikt over compleet ingericht en sfeervolle praktijk, -coachings, en een groepsruimte. Deze ruimtes zijn op een aantal dagen en of dagdelen beschikbaar voor jou als dienstverlener.

De diverse ruimtes zijn zeer geschikt voor jou als coach, voedingsdeskundige, (gz) psycholoog, lichaamsgericht therapeut of een andere vorm van dienstverlening waarvan je denkt dat deze een aanvulling in de praktijk kan zijn. De ruimtes zijn allen sfeervol ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Uiteraard kunnen cliënten ook gebruik maken van de wachtruimte.
De ruimtes zijn per dag of dagdeel te huur. Dit kan op vaste basis (dus 1 of meer vaste dagdelen in de week) of flexibel, waarbij jij de ruimte online kan reserveren. Je ziet dus direct of er een ruimte beschikbaar is.

Doordat er meerdere dienstverleners gebruik maken van de ruimtes biedt tevens kan op het vergroten van jouw netwerk en jouw naamsbekendheid, ideaal om jouw klantenbestand te laten groeien.

Massage Company biedt zelf diensten op het gebied van massage aan, zoals sportmassages, ontspanningsmassages, therapeutische massages en zwangerschapsmassages.

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een site die geheel in het teken zal staan van de diensten die aan de Musicallaan 13C worden aangeboden. Als gebruiker van een ruimte krijg je op die manier ook de ruimte om jouw naamsbekendheid te vergoten.

Interesse. Stuur een mail naar info@massagecompany.nl