Sportmassage

Jezelf aan het voorbereiden op een voor jou uniek sportevenement, je sport een aantal keer per week of je hebt behoefte aan een stevige, diepe massage? Dan is een sportmassage bij  Massage Company iets voor jou. Een sportmassage helpt om jouw spieren in een goede en soepele conditie te houden. Sport je regelmatig en wil je progressie boeken? Dan is herstel na een training ook zeer belangrijk. Door middel van een sportmassage herstellen de belaste spieren sneller en beter, waardoor je de volgende training weer meer aan kunt. Bij een goede sportmassage wordt de doorbloeding van je spieren gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller en beter worden afgevoerd, wat het herstel bevorderd.

Benieuwd naar onze werkwijze? Lees er hier alles over.

ons aanbod

Sportmassage lang (50 minuten)

Wanneer je kiest voor deze massage is er ruimschoots de tijd om meerdere delen van je lichaam, en dus meerdere spiergroepen, goed te masseren. In overleg met jou bepalen we wat

voor jou op dat moment een mooie combinatie is van de delen die behandeld worden. Afgestemd op jouw wensen.

Sportmassage kort (25 minuten)

Kies voor de korte sportmassage, wanneer slechts een bepaald spiergroep klachten geeft of extra aandacht behoeft.

Het sportpakket

Ben je in voorbereiding op een evenement of ben je een zeer regelmatige sporter? Dan is het sportpakket echt iets voor jou. Je koopt vooraf 5 massages en je krijgt er van ons 1 kado (totaal 6 dus). Zo helpen we jou, om een  goede lichamelijke conditie te behouden. Hierdoor hebben jouw trainingen meer waarde en kun je makkelijker de doelen behalen waarvoor je zo hard traint.

Masseur Utrecht Sport massage

Waarom is een sportmassage geen overbodige luxe?

Op het moment dat jouw spieren in een goede en soepele conditie blijven, zal dit ook jouw sportprestaties verbeteren en het effect van jouw trainingen vergroten. Een bijkomend voordeel is dat een goede sportmassage ook zorgt voor een goede geestelijke ontspanning. Onderzoek heeft tevens aangetoond dat een goede, diepe sportmassage de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Deze bloedcellen hebben weer een positieve werking op het immuunsysteem en hierdoor zal het algemene weerstandsniveau toenemen.

De voordelen van een sportmassage:

  • Het houdt je spieren soepel;
  • Het houdt je lichaam in goede conditie;
  • Het werkt herstel- en prestatiebevorderend;
  • Het zorgt voor geestelijke ontspanning;
  • Het kan blessures helpen voorkomen;
  • Het bevordert het algemeen welbevinden.

Geen fanatieke sporter en toch een sportmassage?

Ook voor minder actieve sporters die last hebben van hun spieren kan een sportmassage uitkomst bieden. Door onder andere vermoeidheid, stress, spanning en een verkeerde houding kunnen de spieren overbelast raken, waardoor er klachten kunnen ontstaan.Een  sportmassage kan hiervoor een goede oplossing zijn. De sportmasseurs van  Massage Company zijn tevens HBO opgeleide massagetherapeuten. Het voordeel hiervan is dat je verzekerd bent van een behandeling door iemand met voldoende kennis! Voorafgaand aan de behandeling wordt er ook altijd een korte intake gehouden. Hierdoor kan er een goed beeld gevormd worden van jou als cliënt en kan de behandeling daar optimaal op afgestemd worden.

Een sportmassage is ideaal om in te zetten wanneer je bijvoorbeeld op regelmatige basis last hebt van je nek, schouders en / of rug. Door diepe lokale massage te combineren met het stevig masseren, treedt er een ontspannen effect op.

Masseur Utrecht Sportmassage
Massage kadokaart Utrecht

Door wie word ik gemasseerd?

De sportmassages bij Massage Company worden altijd uitgevoerd door goed gekwalificeerde masseurs, met een passie voor hun vak. Je kan via de online agenda exact kiezen door wie je gemasseerd wilt worden.