Een nieuw begin

Logo Massage CompanyFitmassage en Fittherapie wordt vanaf 1 april (geen grap) Massage Company! Een nieuwe naam, een nieuw begin, maar wel met de vertrouwde kwaliteit van de behandelingen die je gewend bent.

Hoe het begon
Ruim 12 jaar geleden zijn wij gestart met Fitmassage. Vrij snel daarna hebben wij ook Fittherapie in het leven geroepen. Dit was noodzakelijk in verband met de zorgverzekeraars en de door haar opgestelde richtlijnen qua naamgeving.

Met deze 2 namen hebben we in de loop van de jaren een mooie praktijk opgebouwd. Vanuit huis, via een ruimte bij de verloskundigen praktijk, naar onze mooie locatie aan de Musicallaan 13C, waar we inmiddels alweer 4 jaar zitten.

Zorgverzekeraars en BATC
Met ingang van 1 januari 2020 hebben wij de koppeling met de zorgverzekeraars verbroken. Aangezien het gebruik van 2 namen ook nog wel eens wat verwarring opleverde, vonden wij  dit het moment voor het kiezen voor een nieuwe naam, uitstraling en website.

Waarom niet meer aangesloten bij de zorgverzekeraars
De laatste jaren zagen wij een ontwikkeling waarbij de premie voor de aanvullende verzekering toenam, en de vergoeding voor de behandelingen gelijk bleef of zelfs afnam.
Daarnaast besloten steeds meer verzekeraars helemaal te stoppen met het vergoeden van alternatieve zorg. Voor ons, als zorgaanbieder, een reden om weer duidelijkheid te creëren richting onze cliënten, en daarom de aansluiting bij BATC te beëindigen.

Hoe nu verder

In samenwerking met Studio Campo  (Woerden) hebben wij goed gekeken waar wij voor staan, wat wij willen uitstralen en wat een naam zou zijn die hier bij past en nooit meer voor verwarring zou zorgen.

Vanaf 1 april 2020 gaan wij dan ook verder de naam: Massage Company.

Met Massage Company willen wij het adres in Utrecht zijn waar je terecht kunt voor de beste massages. Of je nu klachten hebt, en gebruik wilt maken van onze therapeutische massages (voorheen natuurgeneeskundig consult), je puur voor de ontspanning komt, of behoefte hebt aan een zwangerschaps,- of sportmassage. Bij Massage Company ben je bij ons aan het juiste adres. 

In de toekomst gaan wij het aanbod van de massages nog uitbreiden. Kijk voor meer informatie over het huidige aanbod en wat voor jou passend kan zijn op onze geheel vernieuwde website!

Werkwijze

Aan de werkwijze en de kwaliteit van de massages gaat niets veranderen. We nemen altijd even de tijd om goed te bepalen wat het doel van je bezoek is om zo de behandeling goed af te stemmen op jouw verwachtingen en wensen. 

Nieuw 80 minuten

Sinds 2019 al mogelijk, maar nog niet actief gecommuniceerd, de 80 minuten massage! Heerlijk als echt ontspanningsmoment of als een extra lange en rustgevende zwangerschapsmassage.

Nieuwe voordelige pakketten

Heb je klachten en behoefte aan meerdere behandelingen? Zie je massage als een onderdeel van jouw gezonde levensstijl en plan je deze op regelmatige basis? Dan is 1 van onze voordelige pakketten echt iets voor jou.

Met een pakket betaal je ineens 5 massages (25, 50 of 80 minuten) en mag je 6 afspraken inplannen. Je krijgt dus 1 massage cadeau! Juist omdat de vergoeding ook wegvalt is dit een zeer voordelig alternatief.  

Kijk hier voor de prijzen van onze pakketten.

Nieuwe kennismaking

Ook op de nieuwe site is het maken van een afspraak zeer eenvoudig. Vul bij de omschrijving “Massage Company” in dan ontvang je op die afspraak 15% korting! 

Heb je al een afspraak ingepland? Geen zorgen! Voor iedereen die al een afspraak heeft staan na 1 april, geldt dezelfde korting. (niet i.c.m. met andere kortingen en/of aanbiedingen).

Nieuwsbrief

We zijn ons ervan bewust dat we jou deze nieuwsbrief ongewenst en zonder vooraf gevraagde toestemming sturen. Mocht je dit als vervelend ervaren, onze welgemeende excuses hiervoor. Dit zal het enige bericht zijn wat je op deze manier ontvangt.

Via onze nieuwe site willen wel je wel regelmatig op de hoogte kunnen houden van de ontwikkeling van Massage Company, het aanbod van nieuwe diensten en aanbiedingen. Ook willen we je op de hoogte houden van gezondheidsnieuws en wat dieper ingaan op veel voorkomende klachten of sport (trainings) gerelateerde vragen. 

Na het versturen van dit bericht zullen we je automatisch uitschrijven. 

Wil je deze berichten (max. 1 per maand) ontvangen, geef dit via deze link onder deze mail aan. Maak je op basis van dit bericht een afspraak en wil je de nieuwsbrief ontvangen, dan ontvang je zelfs 25 % korting op jouw eerste afspraak na 1 april 20202. Vul dan bij de omschrijving het woord “Nieuwsbrief” in.

  •  Fitmassage en Fittherapie worden Massage company
  •  Geen vergoeding meer vanuit de zorgverzekeraars
  •  Nieuwe site www.massagecompany.nl
  •  Nieuw de 80 minuten massage
  •  Kies voor 1 van onze pakketten
  • 15% korting op jouw eerste afspraak die je maakt via www.massagecompany.nl/afspraak-maken (vul Massage company in bij de omschrijving)
  •  25% korting op jouw eerste afspraak na 1 april 2020 bij aanmelding voor de nieuwsbrief. Plan je afspraak via www.massagecompany.nl/afspraak-maken (vul bij de omschrijving het woord “Nieuwsbrief” in en abonneer je via de link op de nieuwsbrief)

Aanmelden voor onze nieuwsbrieven, gebruik hiervoor deze link.

Met vriendelijke en sportieve en ontspannen groet,

Raymond en Jenneke
Massage Company