Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen (algemeen)

KAN IK OOK IN DE AVOND OF IN HET WEEKEND TERECHT?

Ja, de praktijk is ook een aantal vaste avonden en op zaterdag geopend. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

KAN IK IN DE BUURT PARKEREN?

Ja, je kunt direct voor de deur GRATIS parkeren.

WAT NEEM IK MEE NAAR DE EERSTE AFSPRAAK?

Je hoeft eigenlijk niets mee te nemen.

MOET IK ZELF HANDDOEKEN MEENEMEN?

Nee, Massage Company beschikt over meer dan voldoende handdoeken.

KAN IK MIJN KLEDING AANHOUDEN TIJDENS DE BEHANDELINGEN?

Dit is uiteraard afhankelijk van de behandeling waarvoor je komt. Je ondergoed (inclusief bh) kan je uiteraard ALTIJD aanhouden.

KAN IK ZELF KIEZEN WELKE THERAPEUT MIJ BEHANDELT?

Uiteraard. Wij zien dit zelf als een unieke propositie van onze praktijk. Het kan echter wel voorkomen dat, indien je een voorkeur hebt, je wat later terecht kunt, wanneer de therapeut van je voorkeur vol gepland staat.

KAN IK MIJN KINDEREN MEENEMEN?

Dit is aan jou. Je kunt jouw kinderen uiteraard meenemen. Veel van onze behandeling bieden echter het beste resultaat als er ook een ontspanningscomponent inzit. Je kunt zelf het beste inschatten of dit mogelijk is met jouw kinderen erbij.

Veelgestelde vragen ZWANGERSCHAPSMASSAGE

MAG JE TIJDENS DE EERSTE 3 MAANDEN VAN DE ZWANGERSCHAP GEMASSEERD WORDEN?

Ja, dit mag. We vragen altijd in welke week van de zwangerschap je zit zodat we de intensiteit van de behandeling aan kunnen passen op het trimester. Daarnaast kan het zo zijn dat je de eerste weken met name last hebt van misselijkheid. Bepaalde geuren kunnen misschien dan al snel te veel zijn. Geef dit vóór de behandeling aan ons door. Dan kunnen wij in geval van massage, masseren met een neutrale en geurloze olie.

MAG JE TIJDENS DE LAATSTE 3 MAANDEN VAN DE ZWANGERSCHAP GEMASSEERD WORDEN?

Ja, dit mag. Het gaat erom dat jij je prettig voelt. De ervaring wijst uit dat een zwangere vrouw tot de laatste week van de zwangerschap een zwangerschapsmassage als heel prettig ervaart, mede door onze speciale tafel.

ZIJN ER BEPAALDE BEHANDELINGEN DIE NIET MOGEN IN DE ZWANGERSCHAP?

De meeste werkvormen zijn mogelijk tijdens een behandeling. Zeer zware werkvormen zoals bindweefselmassage en bepaalde drukpunten op de voet en het lichaam, die weeënopwekkend kunnen zijn, slaan we uiteraard over.

NEK- EN SCHOUDERKLACHTEN: IS HIER ALTIJD IETS AAN TE DOEN IN DE ZWANGERSCHAP?

Ja, in de meeste gevallen wel. Soms zien we echter dat de klachten tijdens de zwangerschap sneller terugkomen dan wanneer je niet zwanger zou zijn. Maar dit hoeft niet. Wanneer de klachten wel sneller terugkomen, heeft dit met name te maken door de veranderende hormoonhuishouding, de zwaardere belasting vanwege de verandering van je lichaam, vermoeidheid en spanning tijdens de zwangerschap. Indien een ontspanningsmassage niet volstaat, blijven we uiteraard naar een oplossing zoeken die wel voor jou werkt.

OP JE BUIK LIGGEN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP, OP DE SPECIALE MASSAGETAFEL, IS DAT VEILIG?

Jazeker! De tafel die in onze praktijk staat, is ontworpen door verloskundigen, specialisten en massagetherapeuten. Speciaal voor de zwangere vrouw. De ondersteunende band stellen we af op jouw buik waardoor je altijd voldoende ondersteuning hebt. Veel vrouwen ervaren bijvoorbeeld het bewegen van de baby op een heel andere manier wanneer ze op hun buik liggen, erg speciaal! Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.


Contact opnemen