Welke massage moet ik kiezen

Een vraag die wij vaak horen terugkomen. Op deze pagina kun je meer lezen over hoe een afspraak bij Massage Company verloopt en op de specifieke “massage pagina’s worden de diverse types massages uitgebreid beschreven.

Onstpanningsmassage bij Massage Company

Kies voor deze massage (25, 50 of 80 minuten) als jouw wens vooral ligt op het gebied van het krijgen van een stuk ontspanning. Bij een ontspanningsmassage is de druk wat dieper en het tempo van de massage lager dan bij een sportmassage. Op jouw verzoek kan er een accent gelegd worden op een specifieke lichaamsregio. Lees hier meer over onze ontspanningsmassages.

Sportmassage bij Massage Company

Kies voor deze massage als behoefte hebt aan een meer stevige massage, waarbij ook spierknopen kunnen worden aangepakt. Het tempo van deze massage ligt over het algmeen wat hoger dan bij een ontspanningsmassage. Lees hier meer over de sportmassage.

Therapeutische massage bij Massage Company

Ervaar je fysieke klachten en is jouw doel juist hier een verlichting van te krijgen en deze problemen aan te pakken, kies dan voor een therapeutische massage.  We benaderen jouw klacht vaak vanuit de balans tussen belasting en belastbaarheid, kunnen jou daar een stuk uitleg over bieden, met onze handen de problemen daadwerkelijk aanpakken en kunnen je voorzien van een stuk advies op het gebied van sport en bewegen. Lees hier meer over onze therapeutische massage.

Zwangerschapsmassage

Een makkelijke keuze. Kom genieten van het liggen op je buik waarbij je tegelijkertijd ook fysieke klachten kunt aan laten pakken. Van het begin tot het einde van je zwangerschap ben je welkom. Lees hier meer over onze zwangerschapsmassages.

Masseur Utrecht ontspanningsmassage

Waarom iedereen een ontspanningsmassage kan gebruiken?

Een goede ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je alle dagelijkse stress en alles wat moet even lunt loslaten. Je herstelt en laadt op doordat zowel je lichaam en geest tot rust komen.

Tevens zorgt een ontspanningsmassage voor:

  • Bevorderen van bloedcirculatie en stofwisseling;
  • Bevorderen afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bestrijding van vermoeide spieren, spierspanning en spierkrampen;
  • Bestrijding van algemene vermoeidheid;
  • Verminderen van stress en het bekende gejaagde gevoel.

“Na een goede massage ben je dus weer helemaal in balans"

Afgestemd op jouw wensen

Wil je een deel van je lichaam laten masseren? Bijvoorbeeld je nek en schouders? Of kies je ervoor je gehele lichaam te laten ontspannen? Dan nemen we je armen, benen en voeten ook mee in de behandeling. Voor ons is het van belang, dat jij de massage krijgt waar je op dat moment behoefte aan hebt. Dit bereiken we door voorafgaand aan de ontspanningsmassage een korte intake te houden. Hier maak je jouw wensen kenbaar waarna wij de massage daarop afstemmen.

Door wie word ik gemasseerd?

Ontspanningsmassages bij Massage Company worden altijd uitgevoerd door goed gekwalificeerde masseurs, met een passie voor hun vak. Je kunt via de online agenda gemakkelijk een keuze maken door wie jij gemasseerd wilt worden.