Onze werkwijze

Wanneer je via de online agenda een afspraak plant wordt gevraagd een keuze te maken voor het type massage wat je wil boeken. Voor ons is de keuze die je daar maakt een indicatie van jouw verwachting van de behandeling.

Bij binnenkomst zullen wij altijd vragen waarom je de keuze hebt gemaakt voor dit type massage. Dit om beeld te krijgen van jouw verwachtingen. Tijdens de korte intake proberen wij een beeld te vormen van hoe we jou op dat moment het beste kunnen behandelen om van jouw afspraak een unieke ervaring te maken.

Door onze opleidingen zijn wij in staat in te spelen op fysieke klachten waardoor je met bijvoorbeeld een ontspanningsmassage extra aandacht voor je nek en schouders kan vragen. Dit kan voorkomen uit klachten die je ervaart of het is juist een regio die je net wat zwaarder belast.

Een behandeling bij Massage Company is dus nooit een standaardbehandeling. Wanneer je in de sauna een ontspanningsmassage boekt zal deze massage naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde zijn als bij de persoon voor jou, wij proberen juist meer in te spelen of jouw behoefte op dat moment.


Maak direct een afspraak

Masseur Utrecht ontspanningsmassage