Wie zijn wij?

Massage Company komt voort uit Fitmassage en Fittherapie. Onder deze laatste twee namen bieden wij al ruim 10 jaar diverse diensten op het gebied van massage aan. Van massagetherapie tot ontspanningsmassages en van zwangerschapsmassages tot sportmassages.

Door wie word ik gemasseerd?

De masseurs bij Massage Company zijn allemaal goed gekwalificeerde masseurs en hebben enorm veel passie voor hun vak. Maak hiernaast kennis met het team van Massage Company. 

Jenneke

Jenneke is eigenaresse van Massage Company. Haar ervaring en kracht, liggen met name in het verlichten van langdurige en chronische pijnklachten. Maar ook massages tijdens de zwangerschap, zowel ontspannend als meer therapeutisch, is haar specialisme. Daarnaast biedt zij graag rust en ontspanning aan diegene die het nodig heeft.

Raymond

Raymond is eigenaar van Massage Company. Zijn specialisme ligt op het gebied van lichamelijke klachten, voortkomend uit (sport)blessures. Ook voor nek- en schouderklachten (meer therapeutische massages), ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages, kun je bij Raymond terecht.

Ingrid

Bij Ingrid kun je terecht voor zwangerschapsmassages, sportmassages en ontspanningsmassages. Door haar jarenlange ervaring, ga je zeker met een goed (en ontspannen) gevoel, de deur weer uit.

Al 12 jaar ervaring

Vanuit een praktijk aan huis hebben wij ons bedrijf ontwikkeld tot een volwaardige massagepraktijk, met een sfeervolle eigen praktijklocatie met meerdere behandelruimtes. In onze praktijk bieden wij ook andere dienstverleners een mogelijkheid om praktijkruimte te gebruiken. De diensten die worden aangeboden liggen in lijn met onze dienstverlening. Zo zijn er onder meer (kinder)coaches, zwangerschapsbegeleidsters, mindfullnesstrainers, en voedingsdeskundigen die hun diensten aanbieden. 

Wat betreft onze massages onderscheiden wij ons door kwalitatief hoogwaardige massages aan te bieden tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Iedere massage wordt afgestemd op de wensen die er op dat moment zijn. Geen standaardbehandeling, maar door een korte intake, altijd een behandeling die voldoet aan jouw verwachtingen, of nog beter.

Al onze masseurs zijn goed gekwalificeerd en hebben bovendien ruime ervaring en kenmerken zich door interesse in de persoon die op de behandeltafel ligt.

In iedere praktijkruimte beschikken wij bovendien over unieke behandeltafels, waardoor ook iedere zwangere vrouw kan genieten van een zwangerschapsmassage, heerlijk liggend op de buik.

Vanuit onze therapie achtergrond hebben wij onze visie ontwikkeld dat massages, naast een gezonde levensstijl, een vast onderdeel in ieders leven zou moeten zijn. Wij merkten namelijk dat cliënten na een aantal afspraken en afname van de klachten op regelmatige basis behandelingen bleven inplannen. Het onderhouden van je lichaam, het creëren van een moment voor jezelf, waarbij je ook geestelijk tot rust komt, zorgt voor een betere kwaliteit van leven voor iedereen.

Massage Company Utrecht ervaring