ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Je zwangerschap is een spannende en bijzondere periode. Zorg dus extra goed voor jezelf en plan een zwangerschapsmassage in bij Massage Company. Je kunt bij ons weer even lekker op je buik liggen,  op 1 van  onze unieke behandeltafel met buik- en borstuitsparingen. Hierdoor kun jij nog beter ontspannen en wordt deze massage vanzelf een bijzondere ervaring. Een zwangerschapsmassage bij  Massage Company in Utrecht Leidsche Rijn wordt altijd gegeven door goed gekwalificeerde masseurs. Zij stemmen de massage exact af op jouw wensen van dat moment.

Benieuwd naar onze werkwijze? Lees er hier alles over.

ons aanbod

Zwangerschapsmassage (kies uit 50 of 80 minuten)

Bij Massagecompany kan je vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot aan de laatste dag van je zwangerschaps terecht.

Geniet van 50 of 80 minuten lang heerlijk op je buik liggen. Jouw zwangerschap is een bijzondere tijd. Echter ook een periode waarin er zowel lichamelijk als mentaal veel gebeurt in een relatief korte tijd. Onder invloed van hormonen verandert er veel in je lichaam. Je banden verweken en je buikspieren verzwakken, waardoor bepaalde spieren juist extra hard moet werken. Dit kan belastend zijn voor je (onder)rug, bilspieren, nek en schouders en je benen.

Zeker in de periode dat je nog aan het werk bent, kan er een disbalans ontstaan in de belasting en belastbaarheid. Je leeft je dagelijkse leven net zoals voor je zwangerschap, maar je belastbaarheid gaat omlaag. Een goede reden om in deze periode extra goed voor jezelf te zorgen.

Deze veranderingen kunnen zorgen regelmatig voor vermoeidheid en/of lichamelijke klachten, zoals lage rugklachten, bekkenklachten, rug-, nek- en schouderklachten. Door het vasthouden van vocht kun je ook last krijgen van kramp in je kuiten of van onrustige benen (restless legs). Een zwangerschapsmassage van Massage Company, zorgt ervoor dat de overbelaste spieren weer tot rust komen.

Wellicht voel jij je kiplekker en ben je alleen toe aan een stuk ontspanning. Ook dan ben je voor een zwangerschapsmassage bij de Massage Compnay aan het juiste adres. Voorafgaand aan de massage vindt er een korte intake plaats zodat de behandeling geheel zal voldoen aan jouw verwachtingen.

Helemaal geen klachten? Gun jezelf een moment van ontspanning.. Daarvoor ben je bij Massage Company aan het juiste adres.. Voorafgaand aan de massage vindt er een korte intake plaats zodat de behandeling geheel zal voldoen aan jouw wensen en verwachtingen.

Masseur Utrecht Zwangerschap massage

Waarom juist nu een massage inplannen?

Behalve dat een zwangerschap heel bijzonder is, gebeurt er ook, in een relatief korte periode, heel veel met je lichaam. Onder invloed van hormonen vinden er lichamelijke veranderingen plaats.. Alles wordt weker en soepeler om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen.

Ervaar jij geen lichamelijke ongemakken en ben je alleen maar toe aan wat extra ontspanning tijdens je zwangerschap. Een zwangerschapsmassage van Massage Company zorgt voor totale ontspanning.

Met of zonder klachten

Bij Massage Company kan je kiezen voor een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage, of een zwangerschapsmassage meer gericht op jouw specifieke lichamelijke klachten.

Nog een aantal weken te gaan?  Kijk dan of het zwangerschapspakket iets voor jou is.

De zwangerschapsmassage wordt gegeven door ervaren masseurs, die weten wat wel en niet kan. Ook wordt er goed geluisterd naar de omschrijving van jouw klachten. Het kan dus ook voorkomen dat we je adviseren om een bekken fysio of oefentherapeut te bezoeken om te voorkomen dat de klachten verergeren. In deze gevallen kan de zwangerschapsmassage wel goed voor je zijn als moment van herstel, pijnverlichting en ontspanning.

Speciale massagetafel

Bij ons geen massage op je zij met onhandig draaien halverwege of een massage op een skippybal. Bij Massage Company gaan we altijd voor het allerbeste en zodoende beschikken wij over een unieke en professionele massagetafel voor zwangere vrouwen. Deze tafel, de Athena Prenatal van Custom Craftworks, maakt het mogelijk dat, door middel van de buik- en borstuitsparingen en de verstelbare steungevende band, jij als aanstaande moeder comfortabel en veilig(!) op je buik plaats kunt nemen! Op de buik liggend kun je eindelijk weer eens echt ontspannen. Iets waar veel vrouwen, hoe verder de zwangerschap vordert, erg naar uitkijken. De tafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Bij de buikuitsparing zit een speciale verstelbare band, welke de buik perfect ondersteunt. Het ligcomfort is uitstekend door de 3-laags bekleding en de speciale dura touch afwerking.

Masseur Utrecht Zwangerschap massage

Door wie word ik gemasseerd?

Zwangerschapsmassages bij Massage Company worden altijd uitgevoerd door goed gekwalificeerde masseurs, met een passie voor hun vak. Je kunt via de online agenda gemakkelijk een keuze maken door wie jij gemasseerd wilt worden.